Menu

Kwaliteitsvolle laminaat

Verschillende houtsoorten

Service na verkoop

Afwerking op maat

 

Ben jij nog op zoek naar een leuke vloer en overweeg je laminaat te leggen in jouw woning in Ruddervoorde? Twijfel dan niet om de hulp in te schakelen van Willton Parketvloeren voor een foutloos en uniek resultaat. Wij staan bekend om onze nauwkeurige afwerking en persoonlijke service en leggen vloeren aan over heel Vlaanderen. Vertrouw op onze ervaring voor de vloer waar jij van droomt.

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Bel of mail ons

 

woonkamer met laminaat

 

De voordelen van laminaat

Wil jij graag laminaat laten leggen in je woning voor een nieuwe en gezellige look? Dan moet je bij Willton Parketvloeren zijn. Wij plaatsen allerlei parketvloeren en werken daarnaast ook met erg kwaliteitsvolle laminaat. Eén van onze kwaliteitsmerken voor laminaat is Barry Alloc. Het materiaal is namelijk erg kleurvast en eenvoudig te leggen, gezien de compactheid van het hout. Bovendien is het erg vochtbestendig en eenvoudig te onderhouden. Een parketvloer heeft vaak een Rubio Monocoat nodig om het hout te beschermen. Laminaat daarentegen vereist geen lak of extra schuurbeurt. Kies voor onze ruime keuze in plankenvloeren en laat je verleiden door de gezellige houtlook.

 

Neem contact met ons op

Ben je geïnteresseerd in een vloer van laminaat voor je woning? Laat jouw vloer dan plaatsen door onze vakmensen voor een nauwkeurig resultaat. Ben je ook nog op zoek naar een houten muurbekleding voor een rustieke, oudere sfeer in je huis? Bekijk dan zeker ook onze barnwood sidings. Neem contact met ons op door te bellen naar 050 84 06 65 of door een e-mail te sturen naar info@willton.be voor meer informatie over onze diensten.

Willton_Parketvloeren-website-luchtvochtigheid